Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ! Τι έκαναν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου και εξόργισαν τους Έλληνες! ...


Ελληνεs Υπογράφουν κείμενο κατά της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας !!!


“ Εχθροί του λαού και υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων ”

ΓΡΑΦΗΜΑ-Ολα τα κρίσιμα ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης μέχρι τις 20 Αυγούστου σύμφωνα με την Morgan Stanley...


Αν η προηγούμενη Παρασκευή ήταν ένα πρώτο βήμα, τότε μέχρι τις 20 Αυγούστου την Ελλάδα περιμένει ένας μαραθώνιος που θα έχει πολλές αναγκαίες και κρίσιμες παύσεις.
Το ενδεικτικό γράφημα της Morgan Stanley έχει κάνει τον γύρο των social media, καθώς το αναπαράγουν ξένοι (κυρίως) δημοσιογράφοι για να δείξουν πως η αρχική συμφωνία στο έκτακτο Eurogroup της Παρασκευής όχι μόνο δεν κλείνει το θέμα «Ελλάδα», αλλά το ανοίγει διάπλατα.
Τα κρίσιμα ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα είναι τα εξής:

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Πανούσης: “Σε δύο χρόνια θα έχουμε 2.5 εκ. παράνομους μετανάστες -Αν δεν καταλαβαίνουν τι λέμε οι Ευρωπαίοι, θα σπάσουμε τη συνθήκη Σέγκεν, θα δώσουμε χαρτιά σε 300.000 και θα τους στείλουμε στην Ευρώπη” !!!


ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ...


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ...

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2015 ...


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ...
 politikologia1.blogspot.gr

ΒΙΝΤΕΟ--ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ...




ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ!...


Αυστηρή οδηγία να μην ποστάρονται φωτογραφίες παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε ο Διευθυντής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, σε πρόσφατη ομιλία του με θέμα την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο, ο Ταξίαρχος – Διευθυντής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, έδωσε στους γονείς την πιο σαφή οδηγία «Καμία φωτογραφία των παιδιών στο διαδίκτυο!»....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑKH ...


Αίτημα αντικατάστασης (!) του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη φέρεται να κατέθεσε ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με Έλληνα υπουργό!!!

MIA ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΒΡΑΔΥ ....


"ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ" ...

Επίθεση Χάρρυ Κλυνν σε Γλέζο: «Μπράβο θα εισπράξεις μόνο από την Σαμαρική Ακροδεξία και τα κουμουνιστοειδή κρουπούσκουλα» ...


Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο γνωστός ηθοποιός και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ Κλυνν, καθώς μόλις τη τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η υποψηφιότητα του σε περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, επιτίθεται με σκληρές εκφράσεις στον Μανώλη Γλέζο για τη δήλωσή του να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό.
Το άρθρο του έχει ως εξής :

«ΣΑΦΑΡΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ...



Στην είσπραξη 1,5 δισ. ευρώ στοχεύει ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος θα εξαπολύσει «σαφάρι» για να εισρεύσει ζεστό «χρήμα» στα ασφαλιστικά Ταμεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», στόχος του υπουργείου είναι πέραν όσων ενταχθούν στη νέα ευνοικότερη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, να ενεργοποιηθούν εκ νέου ασφαλισμένοι που λόγω οφειλών δεν μπορούσαν να καταβάλουν τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές και να εξασφαλίσουν ασφαλιστική ενημερότητα.
Με την προωθούμενη ρύθμιση, εκλογικεύονται οι δόσεις με ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής και στηρίζονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοπασχολούμενοι.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου, από τους οφειλέτες που θα ενταχθούν στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών, θα εισπραχθούν 450 εκατ. ευρώ φέτος, 380 εκατ. ευρώ το 2016, 350 εκατ. ευρώ το 2017 και 320 εκατ. ευρώ το 2018.
Σύμφωνα με το υπουργείο:

Οι Πομάκοι καταγγέλλουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για "σκοταδιστικές" απόψεις .....


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα «Ζαγάλισα», καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους σε όλους τους τόνους τη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ροδόπης, Αϊχάν Καραγιουσούφ, αναφορικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση, για τη σχεδιαζόμενη πρόσληψη –μεταξύ άλλων – Πομάκων και Ρομά, αστυνομικών. 

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωση: «Παρά το γεγονός ότι ο κ. Καραγιουσούφ είναι βουλευτής ενός αριστερού δημοκρατικού κόμματος, επέλεξε να συνταχθεί με τις πλέον σκοταδιστικές και ακροδεξιές αντιλήψεις μερίδας των μουσουλμάνων της Θράκης.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com