Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !!!ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ;


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΕΡΙΤ Τέλος στο «μαύρο» της ΕΡΤ βάζει το ΣτΕ...



Προκηρύξεις ΔΕΗ για εργασία : 226 ταμίες και γραμματείς.....



Με 226 διοικητικούς υπαλλήλους και ταμίες ενισχύεται η ΔΕΗ σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με... 

Iran’s Election Is ‘Revenge for Argo’



ΕNGLISH WRITTEN-INTERESTING./UNCLASSIFIED.

ΜΗΠΩΣ Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; Η αποτυχία της αποκρατικοποίησης ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ «σκανδάλη» των εξελίξεων.


Η αποτυχία της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ  με την αιφνίδια αποχώρηση  της ρωσικής Gazprom ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την αγορά της εταιρείας φυσικού αερίου φαίνεται πως αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων για το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣE H ΙΑF ΤΟΥΣ S-300; Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε το αεροδρόμιο της Δαμασκού (video)


Αρνούνται να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναφορικά με τις πληροφορίες συριακού τηλεοπτικού σταθμού – ο οποίος πρόσκειται στις δυνάμεις των Σύρων ανταρτών- ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση της συριακής Αεροπορίας  στην Al-Miza δυτικά της Δαμασκού ήταν αποτέλεσμα επίθεσης ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών. 

Προκόπης Δούκας σε Σαμαρά: Δεν σας ενοχλούν οι διορισμένοι από τη Μεσσηνία στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και σας ενοχλεί η ΕΡΤ;



Στο άρθρο του πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή απαντά ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας, με σκληρό τρόπο, παραπέμποντας μεταξύ άλλων στον "ρουσφετολογικό διορισμό" όπως αναφέρει υπαλλήλων από τη Μεσσηνία στο δημοφιλέστερο μουσείο της χώρας.

Ολόκληρο το άρθρο του Πέτρου Δούκα

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!Φως στην άκρη τούνελ... Συμβιβασμός και Ανασχηματισμός.


Εντολή τρόικας: «Βρείτε τα, αλλιώς επιστρέφετε στο Grexit»



Game is over. Το παιχνίδι τελείωσε. Για δεύτερη φορά Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη έστειλαν το μήνυμα αυτό στην ελληνική πολιτική ηγεσία (το πρώτο αντίστοιχο είχε δοθεί στον Γ. Παπανδρέου το 2010) με την κυνική τους προειδοποίηση ότι:

Η ΜΗ παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης!!!



Το δίλημμα πρόωρες εκλογές ή όχι που ταλανίζει τον τόπο τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το λουκέτο στην ΕΡΤ και τις πολιτικές εξελίξεις που αυτό πυροδότησε χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να αποτελέσει παγίδα για το πολιτικό μέλλον του τόπου.
 

Στις 19.30 κρίνονται όλα! - Διαψεύδονται οι φήμες για διάγγελμα Σαμαρά πριν την σύσκεψη των αρχηγών...


Δεν τίθεται θέμα διαγγέλματος του Αντώνη Σαμαρά προς τον ελληνικό λαο, τουλάχιστον πριν την συνάντηση με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τα πράγματα θα ήταν οριακά. Και τι άλλο θα μπορούσε να πει σε μια τέτοια περίπτωση ο πρωθυπουργός, από το αναγγείλει προσφυγή στις κάλπες;

Πρωινό ρόφημα που θωρακίζει την καρδιά...



Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ερευνών Αντιοξειδωτικών του Αμερικανικού Yπουργείου Γεωργίας η ταυτόχρονη λήψη χυμού πορτοκαλιών και μη επεξεργασμένης βρώμης προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις και δυσλειτουργίες.

Επικοινωνιακό τέχνασμα Σαμαρά το σενάριο εκλογών τον Ιούλιο...


Μοχλός πίεσης  σε Βενιζέλο και Κουβέλη η 21η Ιουλίου .

ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


\
ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΝΩΝ:

Αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ με συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.


Με τον αέρα που του  δίνουν οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών μετά  το φιάσκο του κλεισίματος  της ΕΡΤ από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί  σήμερα ένα χρόνο από τις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος καλώντας τους πολίτες «να αγωνιστούν  για την δημοκρατία  και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών».

ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ 2.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Με τη στήριξη της Μέρκελ, ο Σαμαράς υποδέχεται Βενιζέλο και Κουβέλη.



Έχοντας στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, ο Αντώνης Σαμαράς, περιμένει στις 19:30 σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τονΦώτη Κουβέλη, για την πιο κρίσιμη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, στους δώδεκα μήνες που λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. Νεκρός αστυνομικός σε μπλόκο "θανάτου" με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.


Σε τραγωδία κατέληξε μπλόκο αστυνομικών στο Δίστομο Βοιωτίας μετά τις 2 τα ξημερώματα. Αστυνομικοί και ένοπλοι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των δολοφόνων από την Αστυνομία.

ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ Ρύθμιση-απάτη για τους οφειλέτες - Τους "φακέλωσαν" και αρχίζουν τώρα τις κατασχέσεις...


Ρυθμίσατε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο; Χάσατε ή νομίζετε ότι τις ρυθμίσατε απαντά η εφορία και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων ή τραπεζικών καταθέσεων προκειμένου να εισπράξει όσα γίνεται περισσότερα καθώς η υστέρηση εσόδων αυξάνει και το πρόγραμμα είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα.

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ: Γνωρίστε τα συμπτώματα - Αναλάβετε δράση.



Μια καρδιακή προσβολή συμβαίνει όταν η ροή του αίματος προς την καρδιά ξαφνικά ελαττώνεται ή σταματά τελείως και η καρδιά δεν μπορεί να πάρει το οξυγόνο που χρειάζεται . Αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, ο μυς της καρδιάς σταματά να συστέλλεται και αρχίζει προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου, να νεκρώνεται.

Διάγγελμα του πρωθυπουργού στον ελληνικό λαό πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών Σε τεντωμένο σκοινί η κυβέρνηση.



Σε οριακό σημείο είναι πλέον η τρικομματική κυβέρνηση με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ
ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ":

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η τρικομματική κυβέρνηση "πέθανε" αλλά ακόμα δεν το έχει καταλάβει - Όμως δεν γίνονται εκλογές...



Η τρικομματική κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ένα χρόνο μετά την δημιουργία της ουσιαστικά έχει τελειώσει. Αυγό δεν σημαίνει ότι η χώρα θα οδεύσει άμεσα σε εκλογές.
 
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com