Το καλοκαίρι καταναλώνουμε μπίρα και ούζο περισσότερο από ποτέ. Κι ενώ το δεύτερο δεν μπορεί παρά να είναι ελληνικό, με τη μπίρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Δεν έχουν άδικο όσοι θα ισχυριστούν ότι η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη παράδοση στη μπίρα, τουλάχιστον όχι τόση όση οι Ολλανδοί, οι Βέλγοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Αυστραλοί και οι Αμερικανοί. Αυτό, όμως, που δεν είναι τόσο γνωστό, αλλά αποτελεί μια ελπιδοφόρα πραγματικότητα, είναι ότι τα τελευταία χρόνια, στη χώρα μας έχει ξεκινήσει ένα δυναμικό κίνημα μικροζυθοποιίας που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, εφάμιλλα ή και καλύτερα των πιο ποιοτικών εισαγόμενων ζύθων. Αν σ' αυτές τις μικρές επιχειρήσεις –που κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει και από τη στήλη αυτή- προσθέσετε και μερικές ελληνικές μπίρες μαζικής παραγωγής, έχετε μια πλήρη γκάμα επιλογής γι' αυτό το καλοκαίρι. Αναζητήστε την σε εστιατόρια και μπαρ λοιπόν...
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘNΟΥΣ,ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ... www.politikologia1.blogspot.gr/ ΤΗΕ WORLDWIDE SITE. "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"(former intelligence officer.)
Τρίτη 13 Αυγούστου 2013
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr