Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δεκάδες μαθητές λιμοκτονούν και πέφτουν κάτω από την πείνα στα σχολεία !!!


Εκρηκτική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στα σχολεία του Ηρακλείου και το 2014 αφού η οικονομική κρίση εξακολουθεί να “χτυπάει” αλύπητα τις οικογένειες…
Παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται από τις κοινωνικές δομές και το Δήμο Ηρακλείου η κατάσταση παραμένει άκρως ανησυχητική. Το πρόβλημα της ασιτίας πολλών μαθητών και στην πόλη μας, μαθητών που δεν έχουν ένα ευρώ στην τσέπη για να πάρουν ένα κουλούρι, που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι τους, παραμένει άλυτο! Σύμφωνα με την “Πατρίς” το πρόβλημα έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, με τα στοιχεία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, να δείχνουν ότι σε 9 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν δώσει στοιχεία στο Δήμο, 84 παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, λόγω οικονομικής ένδειας των γονιών τους και χρειάζονται ενίσχυση για τη σίτιση τους. Έντονο είναι το πρόβλημα, όπως αναφέρουν τα στοιχεία, στα σχολεία του Τάλως, στο 4ο και το 50ο δημοτικά σχολεία.






















 http://www.makeleio.gr/?p=180925#more-180925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com