Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μήνυση του Ν.Μιχαλολιάκου κατά της εισαγγελέως που απαγόρευσε στους βουλευτές της ΧΑ να παραβρεθούν στην Βουλή...


Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε βάρος της εισαγγελικής λειτουργού που απέρριψε το αίτημά του να παραβρεθεί στη Βουλή κατά τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορός του Νίκος Αντωνιάδης: «Ενεργώντας κατ´ εντολή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά το πρωτοφανές νομικό ατόπημα, τη βάναυση παραβίαση του Συντάγματος και τον άνευ προηγουμένου ωμό ευτελισμό της Δημοκρατίας και την ολοκληρωτική απαξίωση της λαϊκής εντολής, που προκλήθηκαν από την τριτοκοσμική απόρριψη του αιτήματος των εκλεγμένων Βουλευτών του τρίτου κόμματος της Ελληνικής Βουλής να παραστούν στη Βουλή στην ύψιστης σημασίας για τη Δημοκρατία συζήτηση και ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σας γνωστοποιηθώ ότι μου δόθηκε πάραυτα η εντολή για τη σύνταξη και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά της Εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της εν λόγω συνταγματικής εκτροπής, καθώς και των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργειά της, και της ταυτόχρονης προσφυγής του συνόλου των παρανόμως προφυλακισμένων στις Φυλακές Κορυδαλλού Βουλευτών στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

 "Απαγορευτικό" στους βουλευτές της ΧΑ - Δεν μπορούν να παραστούν στην ψήφο εμπιστοσύνης !!!


«Όχι» είπε ο εισαγγελέας στο αίτημα των βουλευτών τoυ Λαϊκού Συνδέσμου που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού να τους χορηγηθεί έκτακτη άδεια προκειμένου να ψηφίσουν κατά τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Είναι πρωτοφανές για δημοκρατία και μονο επί δικτατορίας είχε γίνει κάτι παρόμοιο όταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κόλιας είχε διοριστεί ως πρωθυπουργός. Δεν μπορεί η δικαστικη εξουσία να εμποδίζει την νομοθετική από το να ασκεί τα καθήκοντά της. Ακόμα και φόνους να έιχαν ομολογήσει κανείς δεν έχει το διακίωμα να τους εμποδίσει να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία.
Το αίτημα των βουλευτών εξετάστηκε από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, το αίτημα υπέβαλαν ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Νίκος Κούζηλος Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
 









 












defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com