Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι κρύβονται πίσω από το νέο κόμμα που ανακοινώνεται αύριο ...




Αύριο το απόγευμα αναμένεται σε συνέντευξη τύπου να δοθούν στοιχεία για το Νέο Κόμμα του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ονομάζεται Νέο Κόμμα.
Την Οργανωτική επιτροπή Πρωτοβουλίας που θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις απαρτίζουν οι Παύλος Ελευθεριάδης, Ανδρέας Κούτρας,Γιάννης Κουτσομύτης, Νικόλαος Λαάρης, Θόδωρος Νικλάνοβιτς και Στέλιος Ξανθόπουλος.
Το who is who της ομάδας πρωτοβουλίας
Παύλος Ελευθεριάδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αθήνα και το Κέμπριτζ. Διδάσκει συνταγματικό δίκαιο και φιλοσοφία του δικαίου στη νομική σχολή του πανεπιστημίου της Οξφόρδης . Είναι επίσης δικηγόρος (barrister) στο Λονδίνο, στο γραφείο Francis Taylor Building, και ειδικεύεται σε θέματα δημοσίου και ευρωπαϊκού δικαίου.
Ανδρέας Κούτρας
Εργάζεται στο Λονδίνο ως αναλυτής του Ευρωπαϊκού χρέους και τραπεζικών προϊόντων στην ITC Markets. Σπούδασε αστροφυσική στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και είναι διδάκτορας της Γενικής θεωρία της Σχετικότητας και την Κοσμολογία.
Γιάννης Κουτσομύτης
Είναι σκηνοθέτης-παραγωγός και αρθρογραφεί σε ελλαδικά και διεθνή ΜΜΕ για την ευρωπαϊκή πολιτική και την Ευρωζώνη. Έχει σπουδάσει Γερμανικό Πολιτισμό και Παραγωγή Κινηματογράφου
Νίκος Λαάρης
Είναι σπουδαίος Έλληνας πιανίστας που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, σπούδασε πιάνο, βιολί και θεωρητικά στο Ωδείο Αθηνών, συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Royal College of Music του Λονδίνου και στο Manhattan School of Music της Νέας Υόρκης απ' όπου του απoνεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα, ενώ δίδαξε επίσης πιάνο, θεωρητικά και παιδαγωγία.
Θεόδωρος Νικλάνοβιτς
Είναι χημικός Μηχανικός που εργάζεται σήμερα στην εταιρία χρωστικών Σούρης ενώ παλαιότερα εργαζόταν στα Πλαστικά Κρήτης.
Στέλιος Ξανθόπουλος
Είναι Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακά στα Μαθηματικά από το University of London και στο Mathematical Trading and Finance από το City university Business School και διδακτορικό στα Μαθηματικά από το University of London. Έχει εργαστεί σε ξένες και ελληνικές τράπεζες και εταιρίες κατά το παρελθόν.
ΝΙΚ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com