Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη: Στις "ράγες" το επόμενο… σκάνδαλο - Σκάει νέα «βόμβα» .....




Μετά τα εξοπλιστικά, το Τ.Τ., τη λίστα Λαγκάρντ και νέοι κάβοι για την κυβέρνηση.
Εν μέσω σκανδαλολογίας αλλά και αποκαλύψεων από τη δικαστική έρευνα που πλήττουν αμέσως τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα θα πορευθεί, όπως όλα δείχνουν, η χώρα προς τις κάλπες του Μαΐου.
Μετά το μπαράζ αποκαλύψεων για τις «μαύρες πληρωμές» στα εξοπλιστικά, που πλέον πατούν και στην περίοδο μετά το 2005, τις διώξεις για τα... θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που οδηγεί τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στο Ειδικό Δικαστήριο, μία νέα υπόθεση αναμένεται να κυριαρχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σκάνδαλο – γνωστό εδώ και καιρό μεν – που θα έρθει στην επικαιρότητα εκ νέου αφορά στις σκανδαλώδεις προμήθειες του ΟΣΕ και θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον κ. Μιχάλη Λιάπη.
Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, ο πρώην υπουργός (σ.σ. που ούτως ή άλλως βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα μετά τις... αδιανόητες επιλογές του να «κλέβει» το Δημόσιο είτε με πλαστές πινακίδες στο όχημά του είτε αποκρύπτοντας τα πραγματικά τετραγωνικά της οικίας του στην Ευρυτανία) θα βρεθεί στο επίκεντρο μίας άκρως πολιτικής, αυτή τη φορά, αντιπαράθεσης.
Στο Μαξίμου παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις των δικαστικών, που μοιάζουν πλήρως αυτονομημένοι πλέον, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εκτίμηση, έστω, για το επόμενο «κτύπημά» τους.
Την ίδια στιγμή, οι νέες πληροφορίες αναζωπυρώνουν και τις συζητήσεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων για τις σχέσεις των σημερινών ηγεσιών (Σαμαράς, Βενιζέλος) με τους προκατόχους τους (Καραμανλής, Παπανδρέου και, δευτερευόντως, Σημίτης).
Ειδικά στο γαλάζιο στρατόπεδο, δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι επιδιώκεται αποδόμηση του καραμανλικού συστήματος, με το βλέμμα στην επόμενη, μετεκλογική ημέρα, σενάρια που – προφανώς – διαψεύδει το Μαξίμου...

























newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com