Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

AΥΡΙΟ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ...





Εξαιρετικά ευνοϊκά αντιμετωπίζετε από την ώρα που “έσκασε” το θέμα με την φούσκα και τις απάτες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο”, ο επιχειρηματίας  και καναλάρχης, Δημήτρης Κοντομηνάς. Πληροφορείται πρώτος με πρωτοφανή τρόπο ότι
εναντίον του θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης-θα μπορούσε κάποιος να πει ότι του το έστειλαν πριν εκδοθεί αλλά αυτό είναι βέβαιη και αστήρικτη συκοφαντία- κατά διαβολική σύμπτωση εισάγεται στο Ιατρικό Κέντρο του Αποστολόπουλου, φίλου του πρωθυπουργού και “αιμοδότη” του τα τελευταία χρόνια, οι εισαγγελικές αρχές θεωρούν απόλυτα φερέγγυες τις ιατρικές γνωματεύσεις ιδιωτών γιατρών, δεν διατάσσεται η εισαγωγή του σε δημόσιο νοσοκομείο, οι ιατροδικαστές δεν αναφέρουν εαν και πότε τον επισκέφτηκαν, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυρ-Δημήτρης παρά την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του δέχεται συνεχώς επισκέψεις από αιθέριες υπάρξεις στην σουίτα του όγδοου ορόφου και ξαφνικά προκύπτει μία ακόμα είδηση: Ότι ο ανακριτής Ανδρέαδης που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση με το ΤΤ, θα πάει το πρωί της Τρίτης στο Ιατρικό στο Μαρούσι για να πάρει απολογία που βέβαια θα έχουν συντάξει οι νομικοί του κυρίου Κοντομηνά.
Και μετά από λίγες ώρες θα βγει η απόφαση για τον κύριο Κοντομηνά που φέρεται να είναι ένας από τους ανθρώπους που λεηλάτησε δημόσια Τράπεζα. Και εαν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , έχει καλώς. Εαν διαταχθεί προφυλάκιση τι θα γίνει; Θα πάει η κλούβα να τον παραλάβει από τη χλιδάτη σουίτα για να τον μεταφέρει στον Κορυδαλλό; Κάποιοι εκθέτουν την δικαιοσύνη που μέρος της παλεύει για να κρατηθεί όρθια…
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com