Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σταϊκούρας λέει όχι στο επίδομα παραμεθορίου αλλά θέλει να μείνει ο στρατός στη Λαμία!!!



Αρνείται να αποδεσμεύσει χρήματα για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αλλά από την άλλη προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει με “νύχια και με δόντια” στρατιωτική μονάδα -την ΜΕΡΥΠ- στην εκλογική του περιφέρεια τη Λαμία.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος είναι ίσως ο πιο πειθαρχημένος στο σχέδιο της τρόϊκας υπουργός ήταν και είναι από τους φανατικούς υπέρμαχους των περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τελευταίο δείγμα των “αντιμιλιταριστικών” απόψεών του η επίμονη άρνησή του να αποδεσμεύσει τα 13 εκατομμύρια που απαιτούνται για να καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου. Η δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά.

Την ίδια ώρα όμως ο υπουργός προσπαθούσε να πείσει για την αναγκαιότητα παραμονής τηςΜΕΡΥΠ στην Λαμία προφανώς επειδή εκεί εκλέγεται. Στο ΥΠΕΘΑ ασκήθηκαν πιέσεις από την Συγγρού, αλλά η απάντηση που δόθηκε ήταν “ότι πουν οι στρατηγοί, η ΜΕΡΥΠ θα φύγει”. Όπως και γίνεται. 

Από τη μία δεν υπάρχουν λεφτά για τους στρατιωτικούς που έχουν οικονομικά εξαθλιωθεί αλλά από την άλλη υπάρχουν για να έχουμε μονάδες στη Λαμία, σ΄ όλη τη Πελοπόννησο και τη δυτική Ελλάδα. Στο υπουργείο Οικονομικών πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. “Αντιμιλιταριστές” και κυνηγοί ψήφων στρατιωτικών μαζί δεν γίνεται. 




onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com