Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αλ-Τζάρμπα: Ο Άσαντ έριξε χημικά, όχι εμείς.....





Από την… πάντα φιλόξενη για το μέτωπο κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ Κωνσταντινούπολη, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Συρίας Αχμάντ Αλ-Τζάρμπα παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, αποκηρύσσοντας τις κατηγορίες περί χρήσης χημικών όπλων από την πλευρά των ανταρτών. Τις σχετικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα η κρατική τηλεόραση της Συρίας, και μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, “τσαλακώνοντας” τις εντυπώσεις που προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσει η αντιπολίτευση της Συρίας, ότι το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ ήταν εκείνο που έκανε χρήση χημικών όπλων. “Πρόκειται για μια γενοκτονία, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ. Η έρευνα της διεθνούς κοινότητας είναι πολύ σημαντική, καθίσταται ωστόσο χωρίς αντίκρισμα, εξαιτίας της Ρωσίας. Καλώ τον Ομπάμα, τον Ολάντ, τον Κάμερον και τους Άραβες ηγέτες, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες της Συρίας, οι οποίοι είναι τα θύματα τέτοιων σφαγών”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Συρίας Αχμάντ Αλ-Τζάρμπα από την Κωνσταντινούπολη. - See more at: http://arouraios.gr/2013/08/al-tzarmpa-o-asant-erixe-chhmika-ochi-emeis/#sthash.iWCOl0dY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com