Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Χωρίς την έγκριση της ΝΔ η πρωτοβουλία της Μπακογιάννη, για τη συνάντηση με τον Γιούνκερ!...


Συνάντηση με τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει σε λίγη ώρα στις Βρυξέλλες η Ντόρα Μπακογιάννη,… συνοδευόμενη από τον πρώην υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της ελληνικής διαπραγμάτευσης της χώρας με τους δανειστές.
Η συνάντηση αυτή ωστόσο, η οποία προγραμματίστηκε στις 15:45 ώρα Ελλάδας, έχει προκαλέσει γκρίνια στη ΝΔ που παίρνει πλέον διαστάσεις καθώς η Λεωφ. Συγγρού κάνει λόγο για προσωπική πρωτοβουλία της κ. Μπακογιάννη και όχι για κίνηση που έχει τη σφραγίδα του κόμματος.
Ο βασικότερος λόγος που αναγκάζει το γαλάζιο επιτελείο να «αποκηρύξει« την πρωτοβουλία της κ. Μπακογιάννη είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκρινε σκόπιμο να μην έχει η αξιωματική αντιπολίτευση οποιαδήποτε εμπλοκή στην πορεία των διαπραγματεύσεων, για την οποία έχει καταστήσει σαφές ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης.
Τη γραμμή που έχει χαράξει ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ στηρίζει ανεπιφύλακτα και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ σαφείς αποστάσεις από την κίνηση της Ντόρα Μπακογιάννη κρατούν και στελέχη που εκλήθησαν χθες να συμμετάσχουν στην αποστολή των Βρυξελλών.
Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνης υποστήριξε πως οι επαφές που θα έχουν στις Βρυξέλλες οι Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωστής Χατζηδάκης «δεν είναι υπό την αιγίδα της ΝΔ».




























http://www.makeleio.gr/?p=388563

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com