Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;


Ανακάλεσε το νοσοκομείο Κατερίνης το βραβείο στη Χρυσή Αυγή...

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χθες Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, ώρα 12:30 μ.μ., που ήταν αφιερωμένη ως Παγκόσμια Ημέρα του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης διοργάνωσε μία εκδήλωση με αντικείμενο την βράβευση όλων των Εθελοντών Αιμοδοτών πολιτών της Πιερίας, όπως και συλλογικών φορέων του Νομού (π.χ. Μουσικοχορευτικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ν. Πιερίας κ.λπ.). 
     Οι εθελοντές  ως φυσικά πρόσωπα που χρόνια προσέφεραν μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας δεκάδες μονάδες αίματος, ξεπερνούσαν τους 150 και οι συλλογικοί φορείς (τοπικά σωματεία και σύλλογοι) που στηρίζουν χρόνια την εθελοντική αιμοδοσία στο σύνολο του Ν. Πιερίας ξεπερνούσαν τους 50.  
    Δυστυχώς, μέσα στον κατάλογο των εθελοντών αιμοδοτών – φυσικά πρόσωπα- και στον κατάλογο των συλλογικών φορέων «παρεισέφρησε» και το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ» της  Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν το γνώριζε η Διοίκηση, αλλά το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές Υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας.
   Παρόντες στην εκδήλωση ήταν Βουλευτές του Νομού, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αντιπρόσωποι στελέχη Βουλευτικών Γραφείων και πολλά διευθυντικά στελέχη   του Νοσοκομείου και πλήθος εργαζομένων και εθελοντικών ομάδων.
   Δυστυχώς τα Δημοκρατικά και Πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας χθες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε απέναντι σ’ αυτό το φασιστικό/ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». Αυτή είναι εγκληματική οργάνωση. Είμαστε απολύτως αλληλέγγυοι με τις ανακοινώσεις των φορέων του Ν. Πιερίας.
   Δυστυχώς, ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης είμαι αναγκασμένος να λάβω πειθαρχικά μέτρα:
  1. Ανακαλείται εγγράφως ο έπαινος που φέρει τον τίτλο «Πράσινη Πτέρυγα-Χρυσή Αυγή».
  2. Αύριο πρωί ώρα 10 π.μ. κλήθηκαν ήδη σε απολογία/λογοδοσία όλοι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του Τμήματος Αιμοδοσίας.
  3. Δόθηκε ήδη εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) για όλους τους Υπεύθυνους του «Επαίνου» αυτού του φασιστικού ναζιστικού μορφώματος για την υποκριτική «Εθελοντική Αιμοδοσία» του.
  4. Θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των υπευθύνων ανάλογα με το πόρισμα της Ε.Δ.Ε.
  5. Απαγόρευση εθελοντικής αιμοδοσίας εν ονόματι φορέων όπως τα Τμήματα της Χρυσής Αυγής, που φέρουν φασιστικά/ναζιστικά ή άλλα περίεργα ιδεολογικά περιτυλίγματα όπως π.χ. «ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ».
  6. Όποιος προσέρχεται στο Νοσοκομείο να δώσει εθελοντικά αίμα, θα το προσφέρει ως φυσικό πρόσωπο με στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας.
   Η ασθένεια, ο πόνος, η αιμοδοσία, η νοσηλεία, η ιατρική συνδρομή και άλλες αξίες ανθρωπιάς δεν έχουν εθνικό χρώμα, θρησκεία, γλώσσα ούτε μπορεί να έχει ο ανθρώπινος εθελοντισμός σχέση με φασιστικές και εγκληματικές οργανώσεις όπως η «Χρυσή Αυγή».        
O Διοικητής
Αστέριος Φαρμάκης


ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ:

Γράφει ο Αντίοχος
Την Κυριακή 14 Ιουνίου, «Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη», το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης βράβευσε την «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής, για την εθελοντική προσφορά της.
Αλλά, οι του Τμήματος Αιμοδοσίας λογάριαζαν χωρίς το… αστέρι του Νοσοκομείου, τον διοικητή Αστέριο Φαρμάκη. Ο οποίος, μόλις έμαθε για τη βράβευση, την ανακάλεσε και επιπλέον διέταξε ΕΔΕ και κάλεσε σε απολογία όλα τα μέλη του Τμήματος Αιμοδοσίας! Και μη περιοριζόμενος σ’ αυτά, απηγόρευσε (!!!) στους εθνικιστές την «υποκριτική» (όπως τη χαρακτήρισε…) αιμοδοσία! Δείτε και ένα μέρος από την κατάπτυστη ανακοίνωσή του… δημοκράταρου:
«Δυστυχώς, μέσα στον κατάλογο των εθελοντών αιμοδοτών – φυσικά πρόσωπα- και στον κατάλογο των συλλογικών φορέων «παρεισέφρησε» και το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ» της  Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν το γνώριζε η Διοίκηση, αλλά το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές Υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας. Δυστυχώς τα Δημοκρατικά και Πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας χθες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε απέναντι σ’ αυτό το φασιστικό/ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». Αυτή είναι εγκληματική οργάνωση. Θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των υπευθύνων ανάλογα με το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. Απαγόρευση εθελοντικής αιμοδοσίας εν ονόματι φορέων όπως τα Τμήματα της Χρυσής Αυγής, που φέρουν φασιστικά/ναζιστικά ή άλλα περίεργα ιδεολογικά περιτυλίγματα».
Ποιος είναι, όμως, αυτός ο… Αστέριος, που απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες να δίνουν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο; Βαθύ, βαθύτατο ΠΑΣΟΚ φυσικά, το οποίο τώρα σιτίζεται κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά, από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Διορίστηκε διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης τις ημέρες που ο Jeffrey μας έβαζε στο Μνημόνιο (τον Απρίλιο του 2010), έμεινε ακλόνητος στη θεσάρα του (αθάνατη πασοκαρία!) στις τοποθετήσεις νέων διοικητών το 2013, επί υπουργίας του φωνακλά Μπουμπούκου και φυσικά κρίθηκε παραμένων και επί «πρώτης φοράς αριστερά»…
Σύμφωνα με το πλουσιότατο πασοκικό βιογραφικό του, ήταν υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 1986 μέχρι το 1993 και στη συνέχεια «ειδικός σύμβουλος» σε μια σειρά από υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς (Παιδείας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας, Γραμματεία Νέας Γενιάς, Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέχρι το 2004 και ταυτοχρόνως  «εκπαιδευτής σε σεμινάρια ΝΕΛΕ, ΟΑΕΔ, δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, διαρθρωτικά ταμεία, κοινοτικές πρωτοβουλίες, ΠΕΠ και τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα, Β΄ και Γ΄ Κ.Π.Σ. επιχειρηματική δραστηριότητα της αυτοδιοίκησης, ΜΜΕ και επιχειρήσεις ΟΤΑ…».
Ήτοι, αυτός ο βαθυπασόκος πολυθεσίτης ποτέ δεν πρέπει να έπεσε κάτω από τα 10 χιλιάρικα το μήνα (και λίγα λέω…).
(ΥΓ): Εφτάψυχη πασοκαρία, για σένα είναι η ζωή! Λεφτά υπάρχουν, Όλοι μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε αβέρτα, Ζήτω οι κοροϊδάρες που μας ψηφίζουν ακόμα! 






http://www.topontiki.gr/article/132895/anakalese-nosokomeio-katerinis-vraveio-sti-hrysi-aygi

http://ethnikismos.net/2015/06/16/%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9/

...................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com