Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ...


Εικόνα Χαλεπίου δίνει σήμερα το κεντρο της Αθήνας στο τρίγωνο Σύνταγμα-Ομόνοια-Εξάρχεια καθώς περιθωριακοί, εμπρηστές, παρακρατικοί και αλητήρια υποκείμενα που εκτρέφονται από την κυβερνητική ανοχή και το "χάϊδεμα" ποινικών καταδίκων όπως του ληστή Νίκου Ρωμανούλ, έκαψαν, λεηλάτησαν και ξήλωσαν δεκάδες μαγαζιά, αυτοκίνητα, κτίρια κλπ με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι απλά θεατές.
Το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο με καταστήματα και περίπτερα σπασμένα, κάμερες και φανάρια κατεστραμμένα, κάδους απορριμμάτων και αυτοκίνητα καμμένα, ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι με πέτρες, πλακάκια και τζάμια.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εμπρηστές  λειτουργούσαν βάση στρατηγικού σχεδίου, καθώς κατά ομάδες είχαν ακροβολιστεί σε ταράτσες πολυκατοικιών και κτηρίων και από εκεί πετούσαν μολότοφ, ενώ άλλοι συνεργοί τους πετούσαν πέτρες, σίδερα και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείενα στους αστυνομικούς που έντρομοι υποχώρησαν.
 
































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com