Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΩΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ!!!Αρνείται την παρέμβαση Σαμαρά ο Νίκος Ρωμανός!!!


Πριν από λίγο ο δικηγόρος Φ. Ραγκούσης ανακοίνωσε πως ο Ν.Ρωμανός διαφωνεί με τους γονείς του αρνούμενος την συνάντηση τους με τον Α. Σαμαρά.
Στις 20.40 με μία δήλωση του Νίκου Ρωμανού, την οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, άλλαξαν όλα τα δεδομένα.
Ο Νίκος Ρωμανός όχι απλά εναντιώνεται αλλά ζητάει εμφατικά να μην γίνει η συνάντηση των γονιών του με τον Πρωθυπουργό που είχε κλειστεί για το πρωί της Δευτέρας.
Και μάλιστα πρέπει να τονιστεί πως τη συνάντηση αυτή την ζήτησαν οι ίδιοι οι γονείς του απεργού πείνας.
Σύμφωνα με τον Φ. Ραγκούση ο Ν. Ρωμανός δήλωσε πως δεν χρειάζεται κανένα ραντεβού ο Πρωθυπουργός γιατί έχει πλήρη γνώση των όσων συμβαίνουν''.
Εισαγγελική εντολή να σιτιστεί, ακόμη και παρά τη θέλησή του, ο Νίκος Ρωμανός, σε περίπτωση που παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις.
Αυτό περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέο εισαγγελικό έγγραφο.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Ρωμανός δεν έχει ξεκινήσει απεργία δίψας και αυτό μετά από παραίνεση των γονιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com