Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ !!!




Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον για τον Τούρκο πρόξενο Θεσσαλονίκης Τογρούλ Μπιλτεκίν στο φεστιβάλ πάλης με λάδι που έγινε στον Σοχό Θεσσαλονίκης. Τον υποδέχτηκαν στο χώρο εκεί με νταούλια και ζουρνάδες.
biltekin sohos 2
Το φεστιβάλ πάλης με λάδι που έγινε σε ορεινή περιοχή του δήμου Λαγκαδά στο χωριό Σοχός στο διάστημα από 28 έως 30 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή έξι αθλητών από Ανδριανούπολη όπως και άλλων αθλητών από Βουλγαρία και Σκόπια, ενώ παρέστη και ο Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης Τογρούλ Μπιλτεκίν.
Κατά την τελευταία μέρα του φεστιβάλ που έχει το χαρακτήρα του φεστιβάλ αγώνων πάλης του Κιρκπινάρ σε μικρή κλίμακα και οργανώνεται με βάση τα οθωμανικά έθιμα, παρέστη και ο πρόξενος Θεσσαλονίκης Τογρούλ Μπιλτεκίν.
biltekin sohos 3
Ο μητροπολίτης Λαγκαδά Λιτής και Ρεντίνας Ιωάννης, η βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Β΄περιφέρεια Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην δήμαρχος Σοχού) και υπεύθυνος για θέματα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Θεοφάνης Παπάς και ο δήμαρχος Λαγκαδά Καραγιάννης Ιωάννης πήραν τις θέσεις τους ανάμεσα στους θεατές και έκατσαν στους επίσημους μαζί με τον πρόξενο Μπιλτεκίν.
Στην ομιλία που έκανε ο μητροπολίτης Ιωάννης στο πανηγύρι που συνέπεσε χρονικά με την σημαντική για την ελληνοορθόδοξη εκκλησία γιορτή των Αγίων Αποστόλων, τόνισε την σημασία της μέρας και είπε το ¨καλώς ορίσατε¨ στον πρόξενο Τογρούλ Μπιλτεκίν.
¨Εδώ δεν υπάρχουν εθνικότητες, υπάρχει ειρήνη, φιλία, αδερφοσύνη και ευγενής άμιλλα¨
Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν τα λόγια του πρόξενου Τουγρούλ Μπιλτεκίν που είπε πως ¨Κατά την διάρκεια των αγώνων δεν υπάρχουν εθνικότητες, υπάρχει ειρήνη, φιλία, αδερφοσύνη και ευγενής άμιλλα. Τρίτη φορά παρακολουθώ τους αγώνες πάλης στον Σοχό. Βλέπω πως κάθε χρόνο οι αγώνες είναι ακόμη πιο ωραίοι¨.
Οι παλαιστές δεν αμέλησαν να βγούνε και μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον πρόξενο Τουγρούλ Μπιλτεκίν.
Εφ. Μπιρλίκ 1/7/2014
Σχ : Να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά  σε κάθε κάτοικο της Ελλάδας πως η Τουρκία είναι μια ΕΧΘΡΙΚΗ για την πατρίδα μας χώρα. Και επειδή κάποιοι το θεωρούν αυτό σαν μια ιδεοληψία να τους θυμίσουμε τα εξής :
1) Η Τουρκία από το 1974 έχει καταλάβει και κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το 37% της Κύπρου. Δεν αναγνωρίζει καν την Κυπριακή Δημοκρατία και πολλές φορές συνεχίζει να την απειλεί. 
2) Διατηρεί σε ισχύ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απειλή του κάζους μπέλι ενάντια στην χώρα μας σε περίπτωση που ασκήσουμε το δικαίωμα μας για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια .
3) Ο στρατός της στην Αν. Θράκη έχει σαφέστατα επιθετική διάταξη και σχετικά πρόσφατα προμηθεύτηκαν γέφυρας ταχείας διάβασης υδάτινου κωλύματος.. Απέναντι στα νησιά μας υπάρχει στόλος με αποβατικά. Για που άραγε ; Καθημερινά οι πιλότοι μας την ώρα που κάποιοι άλλοι τρων , πίνουν και χορεύουν με τους Τούρκους, αυτοί παίζουν την ζωή τους κορόνα-γράμματα για να διαφυλάξουν τα δικαιώματα της Ελλάδας.  Μόλις πριν από 2-3 χρόνια είχε συλληφθεί Τούρκος κατάσκοπος στην περιοχή της Θράκης, ο οποίος είχε φωτογραφήσει από ευαίσθητες εγκαταστάσεις μέχρι  αυτοκίνητα των στρατιωτικών. Μάλιστα στις φωτογραφίες που παρέδιδε, επισύναπτε  και ψηφιακή απεικόνιση από το Google Earth ώστε να αντιλαμβάνεται αυτός που παραλαμβάνει τις φωτογραφίες από ποιά γωνία είναι τραβηγμένες…Μήπως και για τους …πιλότους ; 
4) Η Τουρκία είναι αυτή που με μύριους τρόπους και με την ανοχή του ελληνικού κράτους υποσκάπτει την ελληνική παρουσία στην Θράκη.
Θέλετε κι  άλλα ; Τα λέμε όλα αυτά γιατί όταν βλέπουμε τον εκπρόσωπο ΑΥΤΗΣ  της χώρας να τον υποδέχονται με νταούλια και ζουρνάδες, ε κάπου εκεί σκέφτεσαι ¨και λίγα μας κάνουν!¨. 











http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com