Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Γ.Κουτρουμάνης: "Τα Μετοχικά Ταμεία εντάσσονται στο Ενιαίο Ταμείο Μισθωτών" ...


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ...ΕΠΙΚΟΥΡΙΚOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΠΟΙΟΝ ΙΣΩΣ "ΕΝΟΧΛΟΥΝ" ΟΙ ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ;ΤA ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΟ 2014...



Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης σε πρωινή εκπομπή του Mega αποκάλυψε ότι τα Μετοχικά Ταμεία οδεύουν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο για το Ενιαίο Ταμείο Μισθωτών.
Ο κ.Κουτρουμάνης είπε ότι τα Μετοχικά ταμεία των ενστόλων -τα οποία χαρακτήρισε επικουρικά- “εντάσσονται στο ενιαίο ταμείο, μιλώντας στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Mega.
Οικονομικός συντάκτης του καναλιού πρόσθεσε στην δηλωση Κουτρουμάνης ότι αυτό αποτελεί“τροϊκανό προαπαιτούμενο το οποίο έχει συμφωνηθεί να εκπληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο”!











defencenet.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com