Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ακόμη 10 στελέχη από την ΔΗΜΑΡ αποχώρησαν, στοχοποιώντας τον Φ. Κουβέλη ...



Υπό διάλυση το κόμμα της Αγ. Κωνσταντίνου
Συνεχίζει να φυλλορροεί η ΔΗΜΑΡ, καθώς μετά την αποχώρηση – διαγραφή τεσσάρων υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, σήμερα αποχώρησαν ακόμη 10 στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου.
Με κοινή τους επιστολή, δέκα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους, κατακεραυνώνοντας παράλληλα, την ηγεσία του κόμματος.
«Η ΔΗΜΑΡ, απέτυχε στην προσπάθειά της να γίνει κυβερνώσα αριστερά και αποχώρησε με θολές δικαιολογίες. Όπως με θολές δικαιολογίες αρνήθηκε το διάλογο με τις άλλες δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού και προτίμησε να δημιουργήσει παράπλευρα το δικό της τρίτο πόλο, με ένα συνονθύλευμα πολιτευτών χωρίς καμία βάση και καμία προοπτική. Η εκλογική συντριβή του Μαΐου ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών που εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ δεν κατάλαβε ποτέ και δεν έχει καταλάβει ακόμη ούτε για ποιο λόγο συγκέντρωσε τους ψηφοφόρους της και τους πολίτες που εθελοντικά την πλαισίωσαν, ούτε για ποιο λόγο τους έχασε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
«Δεν θέλουμε να είμαστε μέλη και στελέχη ενός κόμματος το οποίο δεν μπορούμε πια να εκπροσωπούμε και να υπερασπιστούμε γιατί διαφωνούμε ριζικά με τις επιλογές του και από το οποίο δεν περιμένουμε πια τίποτα. Η μετατροπή της ΔΗΜΑΡ σε παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε τις τελευταίες μέρες με αφορμή την πρότασή του για δημοψήφισμα και η διαγραφή του σύντροφου Γρηγόρη Ψαριανού από τον Κ.Ο που συνέβη κατά τη διαδικασία συνυπογραφής αυτού του κειμένου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η ΔΗΜΑΡ έχασε τη μεταρρυθμιστική της πνοή και τη λάμψη των ιδεών της ανανεωτικής αριστεράς» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται πως χθες, διεγράφη ο βουλευτής Γρ. Ψαριανός, ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Κ. Μάρκου ενώ αποχώρησαν από την Κεντρική Επιτροπή οι Γ. Γεωργάτος και Α. Παπαδόπουλος.

















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com