Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ...



ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.


Τέλος προσπάθησε να βάλει στη ζωή του απόστρατος αξιωματικός , που είχε συνταξιοδοτηθεί στις πεσινές κρίσεις, στο Ρέθυμνο.
Ο άνδρας, που είχε διατελέσει υψηλόβαθμος αξιωματικός, έφτασε στην Κρήτη και απόφασισε να μείνει σε σπίτι συγγενικού του προσώπου.
Ο ίδιος δεν είχε δείξει σημάδια οτι αντιμέτωπιζε κάποιο πρόβλημα αν και άτομα του περιβάλλοντος του μαρτυρούν οτι είχε κλειστεί στον εαυτό του μετά την αποστρατεία.
Ευτυχώς η απόπειρα ήταν αποτυχημένη-σύμφωνα με το cretalive.gr- καθώς τον εμπόδισαν συγγενείς του και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου , όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφυγει τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com