Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Οι ΥΠΕΞ της Ε.Ε. κατέθεσαν την ίδια ανεδαφική πρόταση με την Ουάσιγκτον: Ζητούν από τον Πούτιν ν’ αποσύρει τον στρατό του…




Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ καταδίκασε τη σαφή παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από επιθέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, υπενθυμίζοντας στη Ρωσία πως πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της για την Ουκρανία, όπως απορρέουν από την υπογραφή της στη Συμφωνία της Βουδαπέστης του 1994.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ, «η Ρωσία πρέπει να αποσύρει άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις της από το ουκρανικό έδαφος και να σεβαστεί την ανεξαρτησία της χώρας».
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να βοηθήσουν οικονομικά την Ουκρανία.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τα κράτη-μέλη, αποφάσισαν να βοηθήσουν την Ουκρανία, μαζί με εμπειρογνώμονες από το ΔΝΤ, ώστε να αντιμετωπίσει τις άμεσες χρηματοδοτικές της ανάγκες.








http://armynews.gr/?p=17217

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com