Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο κόσμος "χάνεται" το ΓΕΕΘΑ ασκείται ...





Σαν να μην έφθαναν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν πρκληθεί στην Κεφαλονιά με την βοήθεια που το ναυτικό προσπαθεί να δώσει στο νησί, ο Α/ΓΕΕΘΑ διέταξε τα ξημερώματα άσκηση για να δοκιμάσει πως θα λειτουργήσει το σύστημα σε συνθήκες πίεσης.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ενεργοποίησε τη Δύναμη Ταχείας Αντίδραση στην περιοχή των Σερρών σε μια άσκηση που συμμετέχουν μεταφορικά και επιθετικά ελικόπτερα του στρατού.
Το θέμα είναι ότι όσες ασκήσεις τέτοιου τύπου κι αν διαταχθούν στα “σύνθετα” ΄όπως η επιχείρηση στη Κεφαλονιά τα κάναμε…μπάχαλο! Στείλανε από το Σάββατο πλοία που μέχρι τώρα δεν έχουν δέσει αφού κανείς δεν σκέφθηκε την προεργασία.










http://armynews.gr/?p=14933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com