Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ.....Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία των αδελφών Σιούφα...




Η ομάδα «Αναρχικοί- Αναρχικές» αναλαμβάνει την ευθύνη, με κείμενό της στην ιστοσελίδα indymedia, για την επίθεση στην εισπρακτική εταιρία των αδελφών Σιούφα, την περασμένη Τρίτη, στον Ταύρο.
 
Οι συντάκτες του κειμένου υποστηρίζουν ότι η επίθεση ήταν πράξη «αντίστασης», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εκτός από τον προφανή πολιτικό της συμβολισμό, η επίθεσή μας αυτή είναι μια πράξη αξιοπρέπειας, κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης. Μία ενέργεια αντίστασης από και για όλους εμάς που βιώνουμε καθημερινά τη βία των αφεντικών».
 
Σε άλλο σημείο υποστηρίζουν ότι «Οι εταιρίες αυτές εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκδίδουν διαταγές πληρωμής αναγκάζοντας τους οφειλέτες να υποθηκεύσουν τις κατοικίες τους. Αυτό που ακολουθεί είναι οι πλειστηριασμοί».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com