Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Π. Καμμένος: Εσκεμμένο το λάθος του ΔΝΤ...



Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος από τη Μαγνησία, όπου περιοδεύει.


Ο κ. Καμμένος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση «δεν έχει τη λαϊκή εντολή» και ότι «λειτουργεί κατά παράβαση του Συντάγματος και κατά παράβαση των αρχών της δημοκρατίας», επισημαίνοντας ότι το κόμμα του θα επιδιώξει «με κάθε τρόπο εκλογές και απομάκρυνση των υπαλλήλων της τρόικας».

Ερωτηθείς σχετικά με την παραδοχή του ΔΝΤ περί λαθών στο ελληνικό πρόγραμμα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως δεν πρόκειται για «δήλωση-βόμβα», καθώς όπως είπε, «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επίτηδες έκανε τη λάθος πολιτική αυτής της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση».naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com