Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ--“Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!” ...


Σύμφωνα με ανάρτηση από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής : Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της αριστεράς για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Τα σπίτια και οι περιουσίες των Ελλήνων ρίχνονται ως βορά στα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας από μία κυβέρνηση που δήθεν έχει κοινωνικό πρόσωπο, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υλοποιήσει την ιδεοληψία της, να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανθελληνικής πολιτικής που ασκεί είναι η βίαια σύλληψη από πάνοπλους αστυνομικούς ενός υπέργηρου “φοροφυγά” καστανά στην Θεσσαλονίκη, την στιγμή που η υπουργός Γεροβασίλη σκορπούσε στα μπουζούκια τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com