Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

BINTEOTAINIA-ΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ...



Προσοχή! Μερικές σκηνές του βίντεο είναι πραγματικά φρικιαστικές!
Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο του ISIS στην Συρία και στο Ιράκ. Το γύρισε ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος που επισκέφτηκε τους Κούρδους πολεμιστές του ΡΚΚ και του YPG, δηλαδή του συριακού κλάδου των Κούρδων πολεμιστών.
Δείχνει πως οι γυναίκες πολεμιστές των Κούρδων έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τζιχαντιστών και πως διαλύθηκαν και κατέρρευσαν κυριολεκτικά τα κράτη Ιράκ και Συρία όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Γιατί οι Τζιχαντιστές φοβούνται και τρεμουν τις γυναίκες πολεμιστές των Κούρδων!
Η γλώσσα είναι αγγλικά, αλλά οι περισσότερες σκηνές δεν χρειάζονται μετάφραση καθώς μιλούν από μόνες τους.
Αυτή η καταστροφή και η διάλυση, έφερε και τα εκατομμύρια των μεταναστών στις χώρες της Ευρώπης με πρώτη και καλύτερη την άμοιρη Ελλάδα.
Προσοχή! Μερικές σκηνές του βίντεο είναι πραγματικά φρικιαστικές!



 ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com