Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟ:(ΦΩΤΟ)...Ενισχύονται τα σύνορα με Αλβανία και Σκόπια ...


Στην ενίσχυση της στρατιωτικής μας παρουσίας στην μεθόριο …με την Αλβανία και τα Σκόπια προχώρησε το ΓΕΣ μετά, (όπως σημειώνουν Στρατιωτικές πηγές), και την πρόσφατη επίσκεψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη μεθόριο της χώρας με την Αλβανία και την πΓΔΜ και τις οδηγίες του αναφορικά με την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής.
Το ΓΕΣ έχει προβεί ήδη στην ενίσχυση της δύναμης των Επιτηρητικών Φυλακίων της περιοχής, η οποία επετεύχθη με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των μεταθέσεων των οπλιτών της 2015 Γ΄ ΕΣΣΟ, στην διεξαγωγή τακτικών ασκήσεων τμημάτων των Ειδικών Δυνάμεων και στην παρουσία εναερίων Μέσων, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες από πρόσφατη άσκηση συνεργασίας Μονάδων της Αεροπορίας Στρατού και τμημάτων των Ειδικών Δυνάμεων στην ΠΕ των 8ης και 9ης Μηχανοποιημένων Ταξιαρχιών Πεζικού.
ΓΕΣ
ΓΕΣ
ΓΕΣ
ΓΕΣ
ΓΕΣ

ΓΕΣ
ΓΕΣ 





























 http://www.makeleio.gr/?p=386932#more-386932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com