Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

BINTEO--Γιατί δεν πρέπει να ανησυχούν οι στρατιωτικοί με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη μη επιστροφή του 50% στους μισθούς του των «ενστολων»;;;


Αναστάτωση στους «ένστολους» δημιούργησε πρόσφατο δημοσίευμα (ίσως κι αυτός να ήταν ο στόχος) που ανέφερε πως πάει να χαθεί οριστικά το 50% της αποκατάστασης μισθών και συντάξεων Στρατιωτικών αλλά και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.
Αφορμή για αυτό στάθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου (υπ’ αριθμ. 4707/2015) σε έφεση απόστρατου αξιωματικού του Λιμενικού με την οποία ζήτησε τη ακύρωση της συνταξιοδοτικής πράξης του, που αναπροσάρμοζε μειωτικά την σύνταξή του με βάση τα μισθολογικά δεδομένα του ν.4093/2012 αναδρομικά από 1-8-2012. Το «ανησυχητικό», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι πως η απόφαση δεν ασχολήθηκε καν με την επιστροφή του υπόλοιπου 50%.

Τα πράγματα όμως βάσει λογικής δεν φαίνεται να είναι και τόσο ανησυχητικά. Εδώ και καιρό το θέμα της επιστροφής και του υπόλοιπου 50% της απόφασης του ΣτΕ έχει διασφαλιστεί με δημόσια τοποθέτηση και δέσμευση του πλέον αρμόδιου προσώπου.
Ας θυμηθούμε τη δέσμευση του Υπουργού…
 … ή μήπως πρέπει να ανησυχούμε;;;




Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου- Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com