Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων μέχρι τέλος Ιουλίου ...


Σύμφωνα με συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη, η υποβολή των φορολογικών
δηλώσεων, θα πάρει παράταση μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Πάντως, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί μόλις 914.423 δηλώσεις εκ συνόλου 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων και έχουν εκκαθαρισθεί οι 875.511 εξ αυτών. Ο μέσος φόρος που προκύπτει από τα 302.909 χρεωστικά εκκαθαριστικά είναι 729 ευρώ ανά φορολογούμενο.
Παρά την μετάθεση της καταληκτικής προθεσμίας για ένα μηνά, λογιστές και φοροτέχνες θεωρούν αδύνατη την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων έως το τέλος Ιουλίου και αντιπροτείνουν την μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 για όλες τις δηλώσεις μισθωτών, συνταξιούχων, αγροτών, κ.λπ..
Στην βάση αυτή αντιπροτείνουν να υποβληθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου οι δηλώσεις επαγγελματιών, ατομικών επιχειρήσεων και άλλων νομικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com