Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ένας Έλληνας στη λίστα απαγόρευσης εισόδου στη Ρωσία - Τι σχέση έχει με τον Παπανδρέου;;;


Ένας Έλληνας στην λίστα ανεπιθύμητων προσώπων της Μόσχας. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Μάργελο,ο οποίος είναι επιχειρηματίας και σύμβουλος επενδύσεων . Είχε χρηματίσει σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και είχε κατηγορηθεί από τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο για την υπόθεση των CDS.
Η ύπαρξη της λίστας προσώπων που δεν μπορούν να ταξιδέψουν πλεον στη Ρωσία επιβεβαιώθηκε από τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρουτ.
Πρόκειται επί της ουσίας για τα αντίποινα της Ρωσίας στις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί για τις συγκρούσεις στην Ουκρανία.
Ο κατάλογος περιαμβάνει 89 ονόματα.
Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τους τελευταίους μήνες η Ρωσία έχει απαγορεύσει σε πολλούς Ευρωπαίους πολιτικούς να μπουν στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com