Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως θα υποκύψει στις πιέσεις των τοκογλύφων και θα οδηγήσει την χώρα σε νέο Μνημόνιο ...


Σχόλιο της Χρυσής Αυγής για δηλώσεις Δραγασάκη και μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ομολογία του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα υποκύψει στις πιέσεις των τοκογλύφων και θα οδηγήσει την χώρα σε νέο Μνημόνιο, κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.
Η χρυσή Αυγή τονίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως θα υποκύψει στις πιέσεις των τοκογλύφων και θα οδηγήσει την χώρα σε νέο επαχθές Μνημόνιο προδίδοντας την λαϊκή εντολή».
Σημειώνεται ότι ο κ. Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», μεταξύ άλλων,  αναφέρει πως «πρέπει να φτάσουμε σε συμφωνία στις πρώτες ημέρες του Μαΐου, αν όχι στο τέλος του Απριλίου», καθώς και ότι «αν οι εταίροι μας επιμείνουν στον στραγγαλισμό τότε μπορεί να υποχρεωθούμε να πάρουμε από μόνοι μας μέτρα τα οποία τώρα προσπαθούμε να αποφύγουμε».
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com