Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τελετή αποφοίτησης της 1ης/15 Εκπαιδευτικής Σειράς του ΣΕΑ/Ε και 1ης/15 ΕΣ Υπαξιωματικών του ΣΗΠ...


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Επιχειρήσεων Αέρος - Επιφανείας (ΣΕΑ/Ε) για το έτος 2015.
Συνολικά αποφοίτησαν έντεκα (11) στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (2 Αξιωματικοί και 6 Υπαξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, 2 Υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και 1 Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας).
Τα πτυχία στους σπουδαστές επέδωσε ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Θεόδωρος Λίγκρης.
Την Παρασκευή 6 Mαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 1ης/15 Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) Υπαξιωματικών του Σχολείου Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΣΗΠ).
Συνολικά αποφοίτησαν είκοσι τέσσερις (24) Υπαξιωματικοί από τους τρείς Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) (19 από την Πολεμική Αεροπορία, 2 από τον Στρατό Ξηράς, 2 από το Πολεμικό Ναυτικό και 1 από το ΓΕΕΦ).
Τα πτυχία στους σπουδαστές επέδωσε ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Θεόδωρος Λίγκρης.
defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com