Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πιάστηκε στα "πράσα" με φακελάκι γιατρός στη Μυτιλήνη ...



Γιατρός Μαιευτικής Κλινικής του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνελήφθη, το μεσημέρι, επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Α.Δ. Λέσβου. 
Σύμφωνα με την καταγγελία ο γιατρός είχε ζητήσει και έλαβε 250 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει τη γέννα της κυοφορούσας συζύγου του καταγγέλλοντος.
Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  καθώς και του κόμματος της ΝEΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενεργοποιηθεί στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της Χρυσής Αυγής.
Ο συλληφθείς κρατείται και αύριο στο οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com