Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Bουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς Κωνσταντοπούλου: Να μην καταργηθεί το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου ...


Η διαδικασία χρονομίσθωσης (leasing) είναι κοστοβόρα και αγγίζει τα 9.000 ευρώ τον χρόνο για κάθε βουλευτικό όχημα.
Τη διαφωνία τους στην κατάργηση του προνομίου παροχής βουλευτικού αυτοκινήτου εξέφρασαν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους ανακοίνωσε ότι προχωρά στην υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να πουληθούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
Στη σύσκεψη που είχε η πρόεδρος της Βουλής με τα μέλη της της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, εξήγησε ότι η διαδικασία χρονομίσθωσης (leasing) είναι κοστοβόρα και αγγίζει τα 9.000 ευρώ τον χρόνο για κάθε βουλευτικό όχημα.
Μετά τις ενστάσεις κυρίως από βουλευτές επαρχίας και όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο η κυρία Κωνσταντοπούλου δεσμεύθηκε να εξετάζει το ενδεχόμενο κλήρωσης ορισμένων αυτοκινήτων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των βουλευτών. Γκρίνια υπήρξε και από μικρή μερίδα κυβερνητικών βουλευτών που διαφώνησαν με την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση να μειώσει τη φρουρά στους βουλευτές διαθέτοντας πλέον έναν αντί για δύο αστυνομικούς - συνοδούς ανά βουλευτή.


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com