Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Δημοσκόπηση δείχνει την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ στο 17,5% (40% με 22,5%) – Χρυσή Αυγή στο 8% .....


Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές ενώ αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ. 
 Δημοσκόπηση που παραδόθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2015 καταγράφει χαοτικές διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Παρ΄ ότι στο bankingnews.gr αποφεύγουν να παρουσιάζουμε δημοσκοπήσεις χωρίς την πηγή προέλευσης και την εταιρία δημοσκοπήσεων, ωστόσο οι πολιτικές πηγές επιμένουν για την αξιοπιστία της πληροφόρησης.
(Ως bankingnews.gr είναι η δεύτερη φορά που επικαλούμαστε μυστική δημοσκόπηση, η πρώτη φορά ήταν προεκλογικώς στις 21 Ιανουαρίου του 2015 που πραγματοποιήθηκε από δημοσκοπική εταιρία για πολύ μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο και η οποία αποδείχθηκε ακριβέστατη).
Με βάση την δημοσκόπηση αυτή η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ εκτοξεύεται στο 17,5% από 8,5% που ήταν η διαφορά των εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 40% έναντι 22,5% η ΝΔ.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει 36,34% και η ΝΔ 27,81%.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com