Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Επιμένει ο Α.Τσίπρας να διεξαχθεί ντιμπέιτ - Κρύβεται ο Α.Σαμαράς ...


Διάλογο σε εθνική εμβέλεια με τον Αντώνη Σαμαρά ζήτησε πριν από λίγο ξανά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΝΔ την  Παρασκευή είχε απορρίψει εμμέσως το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προεκλογικό τηλεοπτικό διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα, επιτιθέμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση του τα προηγούμενα χρόνια.
«Eγώ διάλογο με υβριστές δεν κάνω και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω. Με ποιους να κάνω διάλογο; με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες», είχε πει χαρακτηριστικά.


















defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com