Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΤΔ !!!


Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, πραγματοποίησε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη στάση που τήρησε ο κ. Κουβέλης στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε σπίτι - η οποία μαγνητοσκοπήθηκε, ο κ. Ντινόπουλος άφησε αιχμές ότι ο κ. Κουβέλης χρηματίστηκε, για να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΔΗΜΑΡ.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει "και ο Κουβέλης".
Τότε απάντησε: "Αυτόν άστον. Αυτός πληρώθηκε καλά".
Αξίσει να σημειώσουμε ότι το βίντεο με την επίμαχη δήλωση του κ. Ντινόπουλου αναρτήθηκε στο YouTube, ωστόσο πολύ γρήγορα "κατέβηκε".
Απάντηση από τη ΔΗΜΑΡ
Άμεση ήταν η απάντηση από την Αγίου Κωνσταντίνου σε όσα είπε ο κ. Ντινόπουλος για τον Φώτη Κουβέλη.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, έχει ως εξής:
"Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή - υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη.
Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά".
































































newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/543122/ntinopoylos-o-koyvelis-plirothike-kala-gia-na-min-psifisei-proedro#ixzz3Oc39Y6jt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com