Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Αθανασίου με τους γονείς του Ρωμανού ...


 
 
Με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τροπολογία με την οποία επιχειρείται να δοθεί λύση στο θέμα και να σταματήσει ο 21χρονος την απεργία πείνας.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοθετική διάταξη, ώστε να επιτραπεί τελικά στον Ρωμανό να παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του στη σχολή που έχει περάσει, παρά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, το οποίο έκανε δεκτή την Τετάρτη την πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα για την απόρριψη του αιτήματος του νεαρού, για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης με τους συναρμόδιους υπουργούς Παιδείας και Δικαιοσύνης, Ανδρέα Λοβέρδο και Χαράλαμπο Αθανασίου, συμφώνησαν πως εάν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά απορρίψει το αίτημα του Ρωμανού -όπως και έγινε σήμερα το πρωί- τότε η λύση θα δοθεί δια της νομοθετικής οδού.
 
Κι όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στο οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες ο 21χρονος, έπειτα από 24 ημέρες απεργίας πείνας παρουσιάζει μεγάλη καταβολή, είναι πολύ αδύναμος, με χαμηλή αρτηριακή πίεση που εγκυμονεί κινδύνους ιδίως όταν δεν είναι κλινήρης. Μάλιστα, ο νεαρός κρατούμενος αρνείται σταθερά τη λήψη τροφής ή τη χορήγηση όρους από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 
 
 


























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com