Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

"Μούδιασμα" στην ΚΟ της ΝΔ: Εν μέσω της Αγίας Εορτής των Χριστουγέννων πολιτικοί μακιαβελισμοί...


Λίγες ώρες μετά την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου να επισπεύσει τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων στις Βρυξέλλες και της απόφασης να συνεχιστεί το Μνημόνιο, αρχικά και επισήμως για 2 μήνες, σιωπηλώς όμως σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ για 6 μήνες, οι ανεξάρτητοι βουλευτές ο ένας μετά τον άλλο βγαίνουν και δημιουργούν κλίμα καταψήφισης του όποιου υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας
Βουλευτές σαν την Έλενα Κουντουρά και τον Μίμη Ανδρουλάκη, που η κυβέρνηση προσμετρούσε στις θετικές ψήφους, ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο που θα προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, γέρνοντας δραματικά τη ζυγαριά στη μεριά του “όχι”.
Από την άλλη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί μούδιασμα, και πολλοί “γαλάζιοι” βουλευτές δεν κρύβουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις την αγωνία τους για την προοπτική να εισπράξει η κυβέρνηση αρνητική αντίδραση από την κοινωνία, και λόγω του ότι προκαλεί εξελίξεις μέσα στην περίοδο των εορτών.
Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να θυμίζουν την ιστορική ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για τις διακοπές των Ελλήνων, με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ να αναφέρεται τότε στα “μπάνια του λαού” που δεν θα έπρεπε κανένας πολιτικός να διακόπτει.
Εδώ έχουμε κάτι πολύ πιο σημαντικό: Ασέβεια προς τα Θεία! Εν μέσω της άγιας εορτής των Χριστουγένων, η κυβέρνηση επιδίδεται σε πολιτικούς μακιαβελισμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com