Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: Η Τουρκία είναι φίδι! ...


Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας, ο Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος στο πλαίσιο της συζήτησης με θέμα: "Ελευθερία έκφρασης στην Τουρκία: Πρόσφατες συλλήψεις δημοσιογράφων, διευθυνόντων στελεχών των μέσων ενημέρωσης και συστηματική άσκηση πίεσης εις βάρος των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία" αναφέρθηκε  στα εγκλήματα που έχει διαπράξει και συνεχίζει να διαπράττει η Τουρκία κατά της ανθρωπότητας. Χρησιμοποιώντας έναν από τους μύθους του Αισώπου παρομοίωσε την Τουρκία με φίδι που θα δαγκώσει και θα σκοτώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε δε, ότι είναι ανόητη κάθε προσπάθεια προσέγγισης και ένταξής της στην ευρωπαϊκή οικογένεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com