Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ: «ΤΕΛΟΣ» Η ΕΡΕΥΝΑ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ...


Ολοκληρώθηκε - κατά πάσα πιθανότητα - η έρευνα για την υπόθεση των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εισαγγελικές αρχές, εντός των επόμενων 24ωρών αναμένεται το πόρισμα του εισαγγελέα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στον προϊστάμενό του, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και δεν θα προχωρήσουν σε καμία άλλη κίνηση.

Ως προς το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, κύκλοι της εισαγγελίας, τόνιζαν ότι δεν κρίνεται αναγκαίο να ικανοποιηθεί, καθώς αντικείμενο της έρευνας δεν είναι – για την ώρα – εάν ειδοποιήθηκε ή όχι ο Αποστολόπουλος να μην πάει στο ραντεβού – παγίδα με τον Παύλο Χαικάλη.
Αντικείμενο, όπως τονίζουν, είναι – σε πρώτη φάση - να διαπιστωθεί αν υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας, όπως καταγγέλλεται.

Τέλος, όσον αφορά στη νομιμότητα του υλικού, η εισαγγελία διέψευσε ότι στην περίπτωση της Σταυρούλας Ξουλίδου είχε μιλήσει περί νομιμότητας καταγραφής του Γ. Σούκουρα, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε στη συζήτηση μεταξύ της δικηγόρου της κυρίας Ξουλίδου και του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου ότι το υλικό αυτό θα είναι νόμιμο.

 























































































newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/535557/ypothesi-xaikali-telos-i-ereyna-anamenetai-to-porisma#ixzz3MYngvI1X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com