Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Ορκωμοσίες Οπλιτών σε Ρέθυμνο, Αυλώνα και Λαμία ...




547 Α/Μ ΤΠ/ΚΕΝ
Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο 547 Αερομεταφερόμενο ΤΠ/ΚΕΝ στο Ρέθυμνο Κρήτης, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διοικητή της V Μεραρχίας Κρητών, Ταξίαρχου (ΠΖ) κ. Δημήτριου Κωτσιόπουλου, των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών της περιοχής, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.
3 ork tel
2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ στο ΚΕΤΘ
Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή Διαβιβάσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγου κ. Ιωάννη Χατζηδήμα, του Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων Ταξίαρχου κ. Σταύρου Τσερπέ, του Μητροπολίτη Ιλίου- Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.
2 ork tel
2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ
Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία, η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντή Υλικού Πολέμου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγου κ. Δημήτριου Βλαχογιάννη, του Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχου κ. Δημήτριου Φακάκη, των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.





















 http://defenceline.gr/index.php/enoples-dynameis/stratos-kshras/item/2203-oplites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com