Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα “σφαγή” στο ΠΑΣΟΚ - Λιάνης σε Χρυσοχοϊδη: Δεν θα μου πεις εσυ εμένα!!!




Δεν πέρασαν λίγα εικοσιτετράωρα από τις σκληρές κουβέντες που ειπώθηκαν στη σύσκεψη που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή και τα αίματα άναψαν πάλι κατά την πανελλήνια συνάντηση στελεχών του κόμματος.Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ζήτησε έκτακτο αναγεννητικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα επιβεβλημένο όπως και μια νέα προγραμματική συμφωνία.
Ο υπουργός μεταφορών είπε οτι “δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα” και κατηγόρησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη δημοκρατικότητας.Πρόσθεσε οτι “πρώτη φορά που δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα” και διερωτήθηκε πού ακούγεται η άποψη του καθενός.
Συμπλήρωσε οτι στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ξεκίνησε κι άλλος κατήφορος του ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται πίσω από το Ποτάμι. “Αυτή είναι η δικαίωση του ΠΑΣΟΚ” πρόσθεσε.
Λίγο αργότερα και μόλις ο κ. Γρηγοράκος ολοκλήρωσε την ομιλία του, πήρε εκ νέου το λόγο ο κ. Χρυσοχοϊδης λέγοντας “βλέπω οτι κάποιοι παριστάνουν τους δικηγόρους του προέδρου”. Αμέσως, αρκετά στελέχη σηκώθηκαν απο τις θέσεις τους για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ο Γιώργος Λιάνης του είπε : “Δεν έκανα 700 χιλιόμετρα για να μου πεις εσυ πώς θα φτιάξουμε τη Δημοκρατική Παράταξη”!
Στον κ. Χρυσοχοϊδη απάντησαν τόσο ο κ. Κωνσταντινόπουλος όσο και ο κ. Πρωτόππαπας. Ο πρώτος είπε οτι “κάποια στελέχη προσπαθούν να δημιουργήσουν τη δική τους παράταξη, κάποια στελέχη που κατά την προεκλογική περίοδο δεν βγήκαν ούτε μια ημέρα στην τηλεόραση σήμερα θα έπρεπε να σιωπήσουν”.
Ο κ. Πρωτόπαπας έκανε λόγο για κριτική εκ του ασφαλούς, για συλλογικές προσπάθειες και ζήτησε απο τα στελέχη να μην είναι δέσμιοι των προσωπικών τους βλέψεων.
Νωρίτερα, ο κ. Χρυσοχοϊδης ερωτηθείς σχετικά με τη σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι «εγώ δεν τσακώνομαι προσωπικά με κανένα και για τίποτα, απλά προσπαθώ να πω τι νομίζω ότι χρειάζεται για να κάνει η χώρα μια καινούρια αρχή». Συνεχίζοντας, είπε ότι «χρειάζεται εθνική συνεννόηση, τόλμη για τις αλλαγές, ριζοσπαστικό μέτρο και δικαιοσύνη». «Χρειάζεται όμως και η προσωπική στάση της πολιτικής, των πολιτικών, πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, σεμνότητα και συναίσθηση για το τι περνάει σήμερα ο κόσμος», συμπλήρωσε.






yahoo.


















newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com