Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Α/ΓΕΕΘΑ - Ανχηs Τσουκαράκης σε νέες δικαστικές διαμάχες;..



Σε νέα δικαστική διαμάχη φαίνεται ότι θα εμπλακεί η ιεραρχία του ΓΕΕΘΑ, λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία για την κατάληψη της θέσης του Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή του ΝΑΤΟ.

Όσο απλό και αν ακούγεται, φαίνεται ότι δεν έκλεισε το ποινικό θέμα της 10ήμερης πειθαρχικής φυλάκισης που επέβαλλε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος στον Αντισυνταγματάρχη Τσουκαράκη και Αρχικελευστή Τσάκαλο, για έγγραφο που του είχαν αποστείλει (ως ΣΥΣΜΕΔ) ρωτώντας τον εάν θα αλλάξουν τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δεδομένα των στρατιωτικών, εάν θα γίνει νέο μισθολόγιο και εάν θα έλθουν περικοπές στους μισθούς και στα επιδόματά τους.

Κατά πληροφορίες μετά την προσφυγή του Αντισυνταγματάρχη Τσουκαράκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, φέρεται να προέκυψαν νέα στοιχεία, τα οποία επισήμανε και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου στην απόρριψη της μηνύσεώς τους, και η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και με νέα αδικήματα σε βάρος και άλλων προσώπων.
Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η στρατιωτική δικαιοσύνη 




















onalert.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com