Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΤΩΡΑ--Συνάντηση Δένδια - Στουρνάρα για τα «κόκκινα» δάνεια ...





Τα «κόκκινα» δάνεια βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί στην Τράπεζα της Ελλάδος  ο υπουργός Ανάπτυξης Ν. Δένδιας και ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που μελετά να αναλάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων, χωρίς ωστόσο να ληφθούν αποφάσεις.
Στη συνάντηση μετείχε επίσης ο συντονιστής της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος Σπ. Πλασκοβίτης.
Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο διοικητής της ΤτΕ στη Βουλή, τα «κόκκινα» δάνεια ανέρχονται πλέον στα 77 δισ. ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, αν στα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται προστεθούν και αυτά τα οποία έχουν ήδη ρυθμιστεί και οδεύουν προς καθυστέρηση, το ποσοστό τους αγγίζει το 40% επί του συνόλου των δανείων.
Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα παρουσιάσει το νέο πλαίσιο για την ανακούφιση των νοικοκυριών από τα χρέη προς τις τράπεζες, αλλά και προς άλλους φορείς, περί τα μέσα Αυγούστου.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com