Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

MHNΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...




Ηχηρή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια ο οποίος τόνισε την ανάγκη να προστατευθεί η Δημοκρατία στη χώρα. Το μήνυμα του κ. Παπούλια για την 40ή επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας αναμένεται να συζητηθεί έντονα τις επόμενες ημέρες.
Ο Κ.Παπούλιας τονίζει ότι καμία τιμή δεν είναι αρκετή και δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη προς αυτούς που αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα.
Κάνει, επίσης, εκτενή αναφορά στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας ότι «το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην Κύπρο που παραμένει διχοτομημένη μετά από 40 χρόνια και χτυπημένη σήμερα από μια άλλη κρίση, την οποία αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και η οποία δεν αγγίζει ούτε πρόκειται να αγγίξει τη διαχείριση της εθνικής υπόθεσης».
Υπογραμμίζει ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας αυτό το γεγονός ως «τη δραματικότερη παρενέργεια της οικονομικής περιπέτειας».
Επισημαίνει ακόμη ότι υπήρξε βάναυσος τραυματισμός της ποιότητας του κοινοβουλευτισμού, της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων, του πολιτικού διαλόγου αλλά και του τρόπου λήψης αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com