Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ε.Βενιζέλος: «Σε ποιον πουλάει τσαμπουκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης;» !!!




Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.
«Σε ποιον πουλάει τσαμπουκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης;» ήταν η απάντηση του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον υπουργό να προσπαθήσει να θυμηθεί «ή αν δεν το ξέρει να ρωτήσει να μάθει» πως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρόικα ζήτησε από τη χώρα και τον υπουργό Οικονομικών πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος. Κάτι που αρνήθηκε τότε ο κ. Βενιζέλος, ζητώντας νέο δάνειο με καλύτερους όρους, κούρεμα και αναδιάρθρωση του χρέους.
Και καταλήγοντας, η Χαριλάου Τρικούπη έκανε και την  αρνητική αξιολόγηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Καλά θα κάνει ο όψιμος διαπραγματευτής κ. Μητσοτάκης να μην κουνάει το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ και να μάθει ότι ο καλός πολιτικός δεν είναι ο πολιτικός που οδηγεί με τις επιλογές του σε αδιέξοδα και υπονομεύει το αναγκαίο μέτρο της αξιολόγησης, αλλά αυτός που αναγνωρίζει τα λάθη του και τα αναθεωρεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος».



















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com