Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση για τη Γάζα εξέδωσε ο Βενιζέλος ...




Δήλωση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη λωρίδα της Γάζας, έκανε ο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει να πει κάτι επί της ουσίας, αφού θυμίζει μια αναφορά στα γεγονότα, χωρίς να κάνει κάποια ουσιαστική πρόταση για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος που μέρα με τη μέρα αναζωπυρώνεται στην Παλαιστίνη.
 
Απλά, ο κ. Βενιζέλος μας ενημέρωσε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται να σταματήσει ο κόσμος να θρηνεί αθώα θύματα.
 
Αναλυτικά η δήλωση:
 
«Παρακολουθούμε - όπως όλη η διεθνής κοινότητα - με έντονη ανησυχία και βαθιά θλίψη την κλιμάκωση της βίας στο νότιο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία, από όπου και αν προέρχεται, ιδιαίτερα δε, όταν έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη αθώων θυμάτων.
Είναι αδήριτη ανάγκη να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση και να εφαρμοσθεί, άμεσα, κατάπαυση του πυρός, προκειμένου να αποφευχθούν η περαιτέρω τροφοδότηση της βίας και νέες απώλειες ανθρώπινων ζωών».
 
 








defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com