Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τι ήθελε πρωί πρωί στο γραφείο του Θεοδωράκη ο Γερμανός Πρέσβης;





Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη είχε σήμερα ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, καθώς και η ανάλυση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. Το «πρωινό εργασίας» στο πλαίσιο του οποίου έγινε η συνάντηση του Γερμανού πρέσβη με τον Σ. Θεοδωράκη προκάλεσαν τα ποσοστά του Ποταμιού στις Ευρωεκλογές και η επιθυμία της γερμανικής πλευράς για «γνωριμία»…
Σόοφ και Θεοδωράκης συζήτησαν μεταξύ άλλων και για το μουντιάλ. Οι κύριοι Θεοδωράκης και Σόοφ πήραν πρωινό μαζί τρώγοντας καρπούζι, πεπόνι και κεράσια, ενώ ο κ. Σόοφ είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι παρακολούθησε το προηγούμενο παιγνίδι της Ελλάδας με την Κολομβία  σε μια παμπ του Βερολίνου φορώντας ελληνικό κασκόλ. «Στην Ελλάδα είμαι Γερμανός και στη Γερμανία είμαι Έλληνα», είπε ο Πέτερ Σόοφ στον Σταύρο Θεοδωράκη.

















http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com