Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η κόρη του πρώην προέδρου Μπίλ Κλίντον , Τσέλσι αμείβεται με 600,000 δολάρια στο NBC ...






Το πρωί της Παρασκευής το Politico δημοσιοποίησε τις άγνωστες λεπτομέρειες του συμβολαίου της πρώην “πρώτης κόρης” των ΗΠΑ Chelsea Clinton με το NBC News.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Clinton κερδίζει 600.000 δολάρια από το συμβόλαιο που υπέγραψε με το NBC News ως "ειδικός συνεργάτης".Έτσι με βάση το ποσό του συμβολαίου που υπογράφηκε το Νοέμβριο του 2011, η Clinton κέρδισε 26.724 δολάρια για κάθε λεπτό της εμφάνισής της στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού. 
Το NBC News αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, αφού σύμφωνα με εκπρόσωπό του δεν γίνεται κανένα σχόλιο σχετικά με τα συμβόλαια του καναλιού.Όπως αναφέρει το Politico το συμβόλαιο της Clinton αναπροσαρμόστηκε φέτος σε μηνιαίο, ώστε να μπορέσει να αποδεσμευτεί αν η μητέρα της Hillary Clinton, πει το "ναι" στην διεκδίκηση της θέσης του προέδρου για τις προεδρικές εκλογές του 2016.






















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com