Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αποσύρονται οι μηνύσεις κατά του Δημήτρη Μπαλτάκου από τους βουλευτές της ΧΑ





Θα αποσυρθούν οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί από βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατά του στελέχους της ΜΥΑ/ΛΣ Δημήτρη Μπαλτάκου, υιού του πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου για το ατυχές επεισόδιο την ημέρα της αποκάλυψης του βίντεο με τον διάλογο του πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου με τον εκπρόσωπο του κόμματος, βουλευτή Η.Κασιδιάρη.
Στο εθνικιστικό κόμμα επικράτησαν ψυχραιμότερες απόψεις αφού ήταν σαφές ότι η ενέργεια του Δ.Μπαλτάκου (ο εικονιζόμενος στην φωτό σε άσκηση της υπηρεσίας) έγιναν εν βρασμώ ψυχής.
Αλλωστε ο 25χρονος βατραχάνθρωπος είναι από τα εκλεκτότερα στελέχη στην ΜΥΑ, όπως αναφέρουν στελέχη της υπηρεσίας και στον Λαϊκό Σύνδεσμο δεν θα ήθελαν να στραφούν κατά στελέχους μιας από τις κορυφαίες μονάδες ασφαλείας της χώρας.





























































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com