Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σοβαρός τραυματισμός Βρετανού αλεξιπτωτιστή στο Μάλεμε .....





Με πολλαπλά κατάγματα διεκομίσθη νωρίς το απόγευμα στο Νοσοκομείο Χανίων ένας Βρετανός αλεξιπτωτιστής, ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια εκπαιδευτικής πτώσης με αλεξίπτωτο στο χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε.
Το περιστατικό συνέβη στην διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης της Βρετανικής αεροπορίας σε συνεργασία με την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, όταν – άγνωστο πως – ίσως λόγω των ισχυρών νοτιάδων, ο Βρετανός έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε.
Ο Βρετανός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με το στρατιωτικό ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κατάγματα στο ισχύο και στην μέση, ενώ είχε χτυπήσει και στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com